Ga naar de inhoud

I don’t speak Dutch, but I’m interested in a career in care and well-being.

Werkgever in zorg en welzijn? 

Ontdek wat Careēr voor jou kan betekenen!

Careēr – van én voor zorg en welzijn

Careēr is hét sterk merk dat werken in zorg en welzijn positief in de kijker plaatst. Zoveel mogelijk jongeren motiveren om te gaan voor de social profit. Mensen inspireren om hun carrière een nieuwe wending te geven, door te groeien of in te stappen in een opleiding. Daar gaan we voor met deze website boordevol informatie! 

Careēr (je zegt keir-ier) is er ook voor werkgevers en partners. Werk jij voor de HR- of communciatiedienst van een zorg- of welzijnsorganisatie? Of ben je actief in het begeleiden van jongeren en/of volwassenen richting studie of werk? Dan zit je goed! Op deze pagina ontdek je wat Careēr voor jou kan betekenen.  

Image alt text

Ondersteuning voor werkgevers

Wil je investeren in werkplekleren, stage of mensen toeleiden naar een (knelpunt)beroep? Met het Trajectkompas kom je te weten welke ondersteuning je als werkgever krijgt

Voor werkgevers in gezins- en ouderenzorg, kinderopvang of PC 319.01.

Naar het Trajectkompas

Geïnteresseerden laten meekijken op de werkvloer?

Met een inleefmoment geef je kandidaten de kans om mee te kijken achter de schermen van je organisatie. Zo leren ze de job en de werkvloer beter kennen. Careēr geeft je de kans om je inleefmogelijkheden te promoten op deze website!
 
Mijn inleefmoment registreren
Image alt text
Image alt text

Spread the word!

Heb je ruimtes of kanalen waar je werken in de zorg kunt promoten? Download dan hier het kant-en-klare materiaal. 
 
Liever met je eigen logo, website of foto?

Dat kan! Onze Canvasjablonen personaliseer je in een handomdraai. Op verzoek ontvang je de links en handleiding.

Neem contact op

Werknemers of kandidaten wegwijs maken?

Mensen wegwijs maken in het brede aanbod? Deze website is de ideale tool! De test oriënteert geïnteresseerden. Iemand die vooral wil weten welke financiële incentives er zijn, verwijs je naar de het financiële luik van de test.  

Naar de financiële test
Image alt text
Image alt text

Webinar: Careēr voor werkgevers

Ben je HR- of communicatieaverantwoordelijke bij een zorg- of welzijnsorganisatie? En wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Herbekijk dan de webinar die we organiseerden op 17 juni 2024. Vragen? Neem gerust contact op via info@care-er.be. 

Herbekijk de webinar
Carrièrewijzer

Wil je meteen kunnen beginnen of ben je op zoek naar de juiste opleiding? Wil je graag werken met ouderen of net met kinderen? Op basis van jouw vaardigheden en interesses vinden wij de loopbaan die bij je past!

Wil je een job in zorg en welzijn uitoefenen? Maar je weet nog niet welke richting je kan uitgaan? Met de carrièrewijzer ontdek je welke zorgjobs bij jou passen. 
Als resultaat worden een aantal jobs voorgesteld en de daarbij horende ondersteuningsmaatregelen.

Loading...