Ga naar de inhoud

I don’t speak Dutch, but I’m interested in a career in care and well-being.

Maak jij de
move?

Kijk je uit naar een nieuwe job? Ergens waar je je zorgzame zelf kan zijn en al je ambitie in kwijt kan? Dan vind je in zorg en welzijn vast je plek. Ontdek hier alvast jobs waar je fier kan zijn op de waarde van je werk.

Jouw ervaring
is je kracht

 

Ook al kom je uit een heel andere sector – jouw expertise telt hier mee. Een schoonheidsspecialist weet perfect hoe je iemand verzorgt en een babbeltje slaat. Een manager is het gewoon om mensen te motiveren. Een onderhoudsmedewerker in een zorgorganisatie weet hoe het eraan toegaat. Voor ieder wat wils – dus.

Op Careēr vind je meer dan 30 beroepen in zorg en welzijn.

Doe dan de carrièrewijzer

Waarom zou je
de switch maken?

Ambitie – 
maar dan anders

Niet zoals bij Suits of Mad Men in een serieuze kantooromgeving. Wel werk waar je andere mensen bij helpt – en daarvoor heel veel van jezelf geeft. Zorg en welzijn – te soft? Het tegendeel ervaar je zelf!

Nooit te laat
 om bij te leren

Het kan nog – de switch maken. Hoe lang je ook al ergens anders in dienst bent. Want met een opleiding voor volwassenen ben je binnen 8 maanden tot een jaar al klaar voor ‘n job in zorg en welzijn.

Jobzekerheid 
voor ‘t leven

Als je het nieuws volgt weet je ‘t al: er zijn heel wat beroepen in zorg en welzijn die worden opgenomen als knelpuntberoep. Je kan in deze sector dus niet alleen meteen aan de slag – je bent én blijft broodnodig doorheen je carrière.

Zorg voor méér

Meer impact. Meer samenhorigheid. Meer empathie. In zorg en welzijn zorg jij voor meer ambitie in je job.

Wist je dat je een opleiding kan volgen in dienst van een organisatie? Je krijgt dan niet alleen een opleidingsbeurs – je wordt meteen betaald volgens het loon van jouw gekozen werkgever! Hier blijf je na je opleiding dan ook aan de slag. Je herkent deze opleidingen op deze website dankzij het “Kans op vergoeding” label.

Doe de carrièrewijzer

Naar welke careēr maak jij de switch?
Doe de carrièrewijzer en ontdek het meteen!
± 5 minuten
Carrièrewijzer

Wil je meteen kunnen beginnen of ben je op zoek naar de juiste opleiding? Wil je graag werken met ouderen of net met kinderen? Op basis van jouw vaardigheden en interesses vinden wij de loopbaan die bij je past!

Wil je een job in zorg en welzijn uitoefenen? Maar je weet nog niet welke richting je kan uitgaan? Met de carrièrewijzer ontdek je welke zorgjobs bij jou passen. 
Als resultaat worden een aantal jobs voorgesteld en de daarbij horende ondersteuningsmaatregelen.

Loading...